Det summer med 40.000 nye kolleger
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?Width=1920&Height=640&Crop=1&DoNotUpscale=True&FillCanvas=False&Image=%2fFiles%2fImages%2fProcudan%2f1250_550%2fBig%c3%a5rd_-_hjemmeside+Compressed_1250_500.png&&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
CEO og adm. direktør Tommy H. Pedersen og kvalitetschef Lone Skov er de to frontløbere i pleje og omsorg af de 40.000 nye kollegaer samtidig med, at de er kursister hos Biavlerforeningen i Kolding.
Siden den 16. marts 2022 har begge nye bi-entusiaster deltaget i teoriundervisning om bier, og er nu ansvarlige for det praktiske arbejde i bigården året ud.
Øje for bæredygtighed og værdiudvikling i fællesskab
Vi har fokus på bæredygtighed, og udover at producere honning er biernes opgave at sætte fokus på miljøet og biodiversiteten. Vores mission er, at vi udvikler værdi i fællesskab, og det samme gør bierne.
Bierne er kommet for at blive, og vi er meant to be(e).
Honning skaber glæde på fredagsmorgenbordet
I Procudan får vi morgenbrød om fredagen, og vi forventer, at vi kan bruge honningen, som de 40.000 nye medarbejder producerer til os, på morgenbordet hver fredag morgen. I fremtiden er det ikke kun på brødet, at honningen vil skabe glæde, for planen er, at vi også på sigt kaster os ud i brygning af mjød.