Det summer med 40.000 nye kolleger

I Procudan har vi fået 40.000 nye kolleger, som har fået til opgave at udvikle værdi i fællesskab, gavne miljøet og ikke mindst morgenbordet.

CEO og adm. direktør Tommy H. Pedersen og kvalitetschef Lone Skov er de to frontløbere i pleje og omsorg af de 40.000 nye kollegaer samtidig med, at de er kursister hos Biavlerforeningen i Kolding.

Siden den 16. marts 2022 har begge nye bi-entusiaster deltaget i teoriundervisning om bier, og er nu ansvarlige for det praktiske arbejde i bigården året ud.  

 

Øje for bæredygtighed og værdiudvikling i fællesskab

Vi har fokus på bæredygtighed, og udover at producere honning er biernes opgave at sætte fokus på miljøet og biodiversiteten. Vores mission er, at vi udvikler værdi i fællesskab, og det samme gør bierne.

Bierne er kommet for at blive, og vi er meant to be(e).

 

Honning skaber glæde på fredagsmorgenbordet

I Procudan får vi morgenbrød om fredagen, og vi forventer, at vi kan bruge honningen, som de 40.000 nye medarbejder producerer til os, på morgenbordet hver fredag morgen. I fremtiden er det ikke kun på brødet, at honningen vil skabe glæde, for planen er, at vi også på sigt kaster os ud i brygning af mjød.

Lignende indhold