Debutant på ICDE 2024

Procudan debuterer på International Cheese and Dairy Expo 2024. Både den naturlige ostevoks ProCera® Natural og de konventionelle ProCera ® -varianter vil blive præsenteret af vores dygtige ostevokseksperter på stand 1031.

Den 27. juni 2024 deltager Procudan for første gang i den prestigefyldte messe, International Cheese and Dairy Expo 2024 i Bingley Hall, England.  

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med forberedelserne til ICDE 2024, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer vores ProCera® -ostevokse, herunder ProCera Natural. 

 

Præsentation af ProCera® Natural: En naturlig ostevoks 

ProCera® Natural repræsenterer en helt ny æra af ostevoks, da ProCera® Natural er 100 procent naturlig og fossilfri.  

Det nyskabende produkt er en naturlig og bæredygtig løsning, som er udviklet i fællesskab med førende mejerier i Skandinavien og med Teknologisk institut som videnspartner.  

 

Sponsor i kategorien ‘The Best Waxed Cheese’ 

Procudan har 30 års erfaring med ostevoks, og er ligeledes en stolt sponsor i kategorien ‘The Best Waxed Cheese’ på ICDE Awards. 

Mød vores ekspertteam salgschef, Carsten L. Christensen, samt Salg- og Marketingdirektør, Martin Jakobsen, som ser frem til at byde jer velkommen på stand 1031. Vi glæder os til at præsentere jer for ProCera ® Natural og vores øvrige sortiment af ostevokse, som I finder på stand 1031.  

Lignende indhold