1901-2021: Vi fylder 120 år

I dag er det 120 år siden, at Procudan blev etableret under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Meget har ændret sig siden 1901, og det har vi også. Vores lange historie vidner nemlig om stor evne til at udvikle sig i takt med kundernes behov.

Formet af historien - fokuseret på fremtiden

Vi er stolte over, at vi gennem mere end hundrede år som virksomhed har formået at udvikle os i takt med markedet og kundernes behov. Vores jubilæum er et tydeligt bevis for, at vi er agile og har evnen til at skabe langsigtet værdi for vores kunder og for vores egen virksomhed.

Vi har 120 års erfaring med at lytte til kunderne og forstå deres behov. Vi går langt for at finde løsninger, der ikke blot imødekommer, men overgår kundernes forventninger og rykker dem nærmere deres strategiske mål.

Den stolte tradition viderefører vores passionerede medarbejdere dagligt, når de sætter deres dybdegående faglighed i spil og kundernes behov i første række.

Vores jubilæum er derfor ikke en milepæl for fortiden men et springbræt til fremtiden. Vi kigger fremad – altid på udkig efter nye muligheder for at sætte vores faglige nysgerrighed i spil og udvikle værdi i fællesskab med vores kunder.

Lignende indhold