Gennemsyn af emballageløsninger

Kan jeres emballage forbedres?

Styrke, barriere og brugsegenskaber skal være i orden, når varer emballeres. Behovsanalyse og tests ligger til grund for alle emballagevalg, og ofte lever et godt design længe.

Men for at følge med krav og nye forventninger, skal emballageløsningerne løbende optimeres og gentænkes.

Vi tilbyder et gennemsyn af jeres emballageløsninger, hvor vi bidrager med kvalificeret råd og vejledning til, hvordan løsningerne gøres bedre. Vores emballageeksperter giver konkrete forslag til ændringer, alternativ emballage eller nye emballagemuligheder. I får en liste med mulige næste skridt i processen og eventuelle emballageprøver - helt uden forpligtelser.

I fællesskab går vi igennem jeres emballageløsninger og laver en plan for hvordan løsningerne gøres bedre

Vi anbefaler altid den løsning, der har størst værdi for jer, hvad enten det er emballage af papirplast eller storsække.

 

Hvad vi hjælper andre med

Vi leverer emballageløsninger til kunder i mange forskellige brancher og i vores dialoger taler vi ofte om

Bæredygtighed

Der er mange skridt på vejen mod en grønnere emballageløsning. Og man behøver ikke at gå hele vejen i ét stræk.

At få gjort sig overvejelser er måske det første skridt i den grønne retning. Overvej, om noget af emballagen kan erstattes med mere miljøvenlige alternativer?

Konventionel plast kan delvist udskiftes, og f.eks. kombineres med papir. Biobaserede alternativer har for længst vundet frem og bioplast er en reel mulighed.

Overemballering

Emballagens vigtigste formål er at beskytte varen, som er pakket ind. Men måske er varen pakket for godt ind?

Overemballering er både dyrt og dårligt for den grønne profil.

Det kan være, at behovene har ændret sig eller der er kommet bedre muligheder. Måske er en anden sammensætning af materialer løsningen eller også er det bedst at tænke nyt.

Optimalt materialevalg

Samspillet mellem varen, emballagen og produktionsmaskinen er alfa og omega. Stop i produktionen er dyrt og en udfordring, som skal løses.

Emballagens specifikationer skal passe til både varen og maskinen. Det gælder både ved fyldning og den videre opbevaring og transport.

Ændrer varen sig i f.eks. recept eller struktur, ændres kravene til også ofte emballagen også. Er der tænkt hele vejen rundt?

Book møde med vores emballageekspert

Ring til Jens eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Jens D. Kønigsfeldt

Kundechef

Tlf. +45 3164 1265

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com