Frø & Kerner

Det lille ekstra, der gør stor forskel

Delikate smagsnuancer eller knasende sprødhed. Der er mange fordele ved at tilsætte frø eller kerner til et fødevareprodukt. Frø og kerner findes i mange varianter og passer til alverdens produkter.

Frø og kerner kan være sødlige, syrlige, bitre, stærke, milde eller aromatiske, samt rige på olie og fedtstoffer – mulighederne er mange. Hvide, gule, brune eller sorte? Frø og kerner er ikke bare smagfulde, men kommer i et væld af farver og skaber flotte kontraster.

Procudan er ekspert i frø og kerner og har stor viden om de enkelte varianter, så vi sammen kan finde de helt rigtige frø eller kerner, der gør hele forskellen.

 

 

Billede Fra sennep til smoothies

Fra sennep til smoothies

Fra grød og desserter til salater og snackbarer. Frø og kerner har mange anvendelsesmuligheder, og forbrugerne har fået øjnene op for de sunde og velsmagende små overraskelser.

Fra de velkendte klassikere, som sesamfrø og solsikkekerner, til de seneste forbrugerfavoritter quinoanigellafrø og chiafrø. Med deres sunde egenskaber er frø og kerner blevet en fast del af forbrugernes måltider.

Vi har stor erfaring med at rådgive om frø og kerner, hvad enten det gælder sennep til en hotdog eller sammensætningen af en ’power’-smoothie. I samarbejde med vores kunder skaber vi værdi og velsmagende oplevelser til alle smagsløg.  

 

Kernesundt tilvalg til fødevarer

Frø og kerner er en naturlig kilde til protein, fibre, jern og magnesium. Desuden indeholder flere af varianterne samtidig en høj koncentration af de gode, umættede fedtsyrer, omega 3 og omega 6.

Fødevareprodukter bliver sundere med frø og kerner, der på helt naturlig vis giver et boost af ekstra vitaminer. Procudan har frø- og kerneprodukter af høj kvalitet og altid i en variant, der passer til slutproduktet, hvad enten det skal være konventioneltøkologisk eller glutenfrit.

Billede ING Kernesundt tilvalg til fødevarer

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter