Biobaseret plast

Emballage med et grønt aftryk

Social ansvarlighed er på dagsordenen hos forbrugerne, som forventer, at virksomheder tager stilling og hensyn til den verden, de er en del af. Ved at vælge emballage af biobaseret plast er det muligt at ’brande’ slutproduktet som et bæredygtigt, ansvarligt valg for forbrugeren.

Biobaseret plast er et miljøvenligt alternativ til konventionel plast, men med de samme funktionelle egenskaber. Det betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med design og funktionalitet samt indkøbe nyt produktionsudstyr.

Procudan er eksperter i emballage til fødevarer, og vi støtter en bæredygtig udvikling. Vi vejleder vores kunder i at vælge den rigtige emballage, der beskytter slutproduktet – og miljøet.  

Billede Mere miljøvenlig, samme funktionalitet

Mere miljøvenlig, samme funktionalitet

En løsning, som helt eller delvist er lavet af bioplast, kan have de samme barriere-, beskyttelses-, og holdbarhedsegenskaber som almindelig plastemballage. Det gør bioplast til et attraktivt emballeringsmateriale, der kombinerer omtanke for miljøet med praktiske egenskaber og gode markedsføringsmuligheder.

Ønskes en nedbrydelig emballage, er komposterbar plast en mulighed. Uanset hvilke krav der stilles til slutproduktet, er vi klar til at assistere med at finde den helt rigtige emballage.

Bæredygtig emballage er et oplagte valg for slutprodukter, som også skiller sig ud på sammensætningen af fødevareingredienser såsom vegetabilske ingredienserøkologi mv.

Bæredygtig emballage

Bioplast udleder væsentligt mindre CO2 end konventionel plast. Når der dyrkes planter til fremstilling af bioplast, optager de en vis mængde CO2 og frigiver den samme mængde, når bioplasten afbrændes. Hvis den øvrige energi, der bruges i fremstillingen, også er baseret på fornybare ressourcer, er en emballageløsning af bioplast samlet set bæredygtig.

Procudan er eksperter i emballage, og vi er på forkant med udviklingen indenfor miljørigtige emballagetyper. Ud fra kundens behov og forbrugernes krav, kan vi derfor altid optimere og finde den mest bæredygtige løsning.

Billede Bæredygtig emballage

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter