Biobaseret plast

Mere miljøvenlig, samme funktionalitet

Biobaseret plast er et miljøvenligt alternativ til konventionel plast, men med de samme funktionelle egenskaber. Det betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med design og funktionalitet samt indkøbe nyt produktionsudstyr.

En løsning, som helt eller delvist er lavet af bioplast, kan have de samme barriere-, beskyttelses-, og holdbarhedsegenskaber som almindelig plastemballage. Det gør bioplast til et attraktivt emballeringsmateriale, der kombinerer omtanke for miljøet med praktiske egenskaber og gode markedsføringsmuligheder.

Bioplast udleder væsentligt mindre CO2 end konventionel plast.

Når der dyrkes planter til fremstilling af bioplast, optager de en vis mængde CO2 og frigiver den samme mængde, når bioplasten afbrændes. Hvis den øvrige energi, der bruges i fremstillingen, også er baseret på fornybare ressourcer, er en emballageløsning af bioplast samlet set bæredygtig.

Vi er på forkant med udviklingen indenfor miljørigtige emballagetyper, og vi kan altid optimere og finde den mest bæredygtige løsning.

Mulige emballageløsninger

Vi har forskellige emballageløsninger, som kan lavet helt eller delvist af biobaseret plastik.

 

Kan jeres emballageløsninger forbedres?

Styrke, barriere og brugsegenskaber skal være i orden, når varer emballeres. Behovsanalyse og tests ligger til grund for alle emballagevalg, og ofte lever et godt design længe.

 

Men for at følge med krav og nye forventninger, skal emballageløsningerne løbende optimeres og gentænkes.

 

Vi tilbyder et gratis gennemsyn af jeres emballageløsninger, hvor vi bidrager med kvalificeret råd og vejledning til, hvordan løsningerne gøres bedre.