Sådan udvikler vi værdi

At udvikle værdi i fællesskab

Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab. At vi sammen kan skabe mere, end vi kan hver for sig. Gennem åben og ærlig dialog etableres og styrkes den tætte relation, som er fundamentet for et samarbejde.

Proaktivitet er en bærende værdi i Procudan, og derfor ønsker vi, at vores kunders oplevelser overgår forventningerne. Vores måde at samarbejde på skaber grobund for partnerskaber, der i fællesskab udvikler reel oplevet værdi.

Billede - desktop + tablet

Succesfulde partnerskaber

Med certificeringer på GFSI-niveau inden for fødevaresikkerhed går vi aldrig på kompromis med vores kunders eller forbrugernes tryghed.

Med fokus på kundens forretning udvikler vi skræddersyede løsninger, der skaber nye løsninger og tiltag, som forbedrer eksisterende produkter og frigiver ressourcer i forretning og produktion. Alt sammen imens teknologiske løsninger letter samarbejdet og giver plads til samtale.

Vi sikrer global sourcing med viden om indkøbstiming og ansvarlighed via vores netværk af partnere og producenter. Det giver tryghed og sikker risikostyring. Til produktionen sikres just-in-time leverancer med vores fleksible logistik set-up tilpasset kundens behov. Kundens varelager holdes dermed på et lavere niveau, hvilket binder mindre kapital. Og administrationen nyder godt af et velfungerende dokument flow, som også letter hverdagen.

Billede Et kompetent hold

Et kompetent hold til hver enkel opgave

Det er vigtigt for os at kende vores kunder - og deres kunder.

I fællesskab sammensætter vi det hold, som passer til den aktuelle opgave. Vi inddrager specialister fra vores omfattende netværk, når der er behov – uanset om det drejer sig om f.eks. recepter, trends, optimering af en proces, teknologiske integrationer eller fødevaresikkerhed. Det rigtige hold sikrer den rette løsning.

Procudans Supply Service er hjertet i Procudan og når opgaven er løst, forankres den daglige drift her med tætte relationer til vores kunders nøglepersoner, hvilket sikrer en enkel dagligdag. Få overblikket via Mit Procudan.

Hvad oplever andre?

 

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.

 

Skal vi tale sammen?

Viden og inspiration til den skandinaviske fødevareindustri