Tørret frugt

En frugt til enhver smag

En smule sødme, et strejf af syrlighed eller lidt saft og kraft. Fordelene ved tørret frugt er lige så mange og varierede som farverne og formerne, de kommer i.

Tørret frugt kan tilføje et frisk pust, en sundere profil eller en forbedret konsistens. Uanset produktet, findes der en tørret frugt, som kan bidrage med lige netop den nuance, der sikrer en bedre smagsoplevelse.

Men vælg ikke kun de tørrede frugter for smagens skyld. De kan nemlig også bidrage til at forbedre produktets udseende som den dekorative og appetitvækkende detalje, der fuldender produktets udsende.   

Procudan har tørrede frugter fra nær og fjern, der rummer både de tidløse klassikere og moderne trends. Med vores viden og vores kunders erfaring kan vi i fællesskab finde frem til tørrede frugter, der styrker smag og æstetik.

 

 

Smagen af god samvittighed

Sundhed optager samfundet mere og mere, og det stiller også større krav til smagen. Fødevareproducenterne skal forbedre produkternes sundhed, uden at den sundere profil medfører en ændret eller forringet smagsoplevelse.

Tørrede frugter er genvejen til sundere og mere velsmagende produkter. Vi mener nemlig ikke, at sund og velsmagende er hinandens modsætninger. Tværtimod. De tørrede frugters mange naturlige smagsvarianter er med til at styrke og nuancere smagsoplevelsen. Samtidig bidrager de med gennemskuelighed omkring slutproduktets sundhedsværdi.

Bevarer det bedste fra frugten

Tørringen af frugten har ingen indflydelse på alle de gode egenskaber som kostfibre, vitaminer og mineraler. Fordi vandet er trukket ud, er indholdet af frugtsukker og kalorier højere. Alt det gode komprimeres og bevares i en meget koncentreret mængde, der er yderst velegnet til produkter, hvor man ønsker stor energi i en lille pakke.

Procudan har et stort og varieret sortiment af tørrede frugter, der passer til både økologiske og konventionelle slutprodukter.

Vi er eksperter i ingredienser, og vores kendskab til tørrede frugter er omfattende og indgående. Men viden er til for at blive delt. Derfor sætter vi vores viden og erfaring i spil, når vi rådgiver om de rigtige ingredienser.

Naturlig energi til et samfund i bevægelse

Vi er et samfund i bevægelse, hvor flere og flere har lange, krævende arbejdsdage efterfulgt af pendling i bil eller tog. Mange måltider indtages på farten, og det kan være en udfordring at fastholde en sund og nærende kost.

Det naturlige, høje indhold af frugtsukker samt de komprimerede kostfibre, vitaminer og mineraler gør tørret frugt til en oplagt tilføjelse til ethvert fødevareprodukt på ’to go’-markedet. Tørret frugt kombinerer et højt energiindhold med en sund og naturlig velsmag.

Sæt ikke form over smag

Naturlige produkter kan være en udfordring at skabe. Vi mener ikke, at man bør sætte smagen over styr for den rigtige konsistens – uanset om det gælder morgenbrød eller en myslibar. Den helt rigtige tørrede frugt kan give den ønskede konsistens og samtidig komplementere og nuancere smagen.

Der findes en tørret frugt til ethvert produkt – lad os finde den sammen.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter