Storsække

En smart og effektiv løsning

Storsække, også kaldet big bags, regnes for at være blandt de mest ideelle og besparende emballageløsninger til produktion, transport og lageropbevaring af produkter med høj volumen. Storsække opbevarer, håndterer og transporterer let og effektivt store mængder bulkvarer samt medvirker til et optimeret produktionsflow, da de f.eks. tømmes hurtigt og præcist afhængig af den valgte konstruktion. 

Procudan er eksperter i storsække til fødevarer, pharma og foder. Med en individuel logistikløsning sikrer vi fleksibilitet og sikkerhed i leverancer – også sammen med ingredienser.

 

En konstruktion til ethvert behov

Storsække kan sammensættes på mange måder.

Med udgangspunkt i volumen og indhold udvikler vi kundetilpassede løsninger, uanset om det er til fødevarer, pharma, foder eller slutprodukter af teknisk karakter.

Sikker på alle måder

Til fødevarer produceres storsække med GFSI-certificering og er naturligvis godkendt til fødevarekontakt. Forskellige tømme- og fyldemuligheder gør håndtering sikker og effektiv. UN-godkendelse og overfladebehandling mod statistik elektricitet kan vælges til blandt flere sikre muligheder.

Ved transport af fødevarer er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Indholdet skal beskyttes, og personer som håndterer storsækken skal skånes. Big bags sikrer medarbejderes arbejdsmiljø og reducerer tunge løft.

Mere end bare emballage

Der er mange måder at markedsføre sig på. Big bags kan være en af dem. Med logo og tryk på storsækken, kan man skabe synlighed og opmærksomhed omkring sit brand. Procudan leverer storsække, der er tilpasset kunders individuelle behov og giver mulighed for flere siders tryk i ønsket farve og størrelse.

Procudan er eksperter i storsække. Men vi anbefaler altid den løsning, der har størst værdi for vores kunder, hvad enten det er storsække eller løsninger indenfor plast- eller papiremballage til fødevarer.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter