Udvidet kapacitet og fleksibilitet

Større produktionskapacitet og fleksibilitet

Vi udvikler værdi i fællesskab med vores kunder. Det betyder, at vi deler kompetencer og udnytter produktionskapacitet. Vi tager over på delprocesser af produktionen eller leverer komplette blandinger, så vores kunder opnår større produktionskapacitet og –fleksibilitet.

Procudan Blends gør det muligt at optimere produkter og/eller introducere nye varianter uden omkostninger til nyt produktionsudstyr. I fællesskab optimeres udgifterne og dyre flaskehalse reduceres, fordi fleksibiliteten og produktionskapaciteten øges.

Procudan er eksperter i at se muligheder i optimal produktionskapacitet og fleksibilitet, der sikrer den rette løsning for vores kunder.

Sammen skaber vi øget værdi

Hvor meget af produktionen, der kan deles fastsættes ud fra kundens specifikke behov. Uanset om ønsket går på receptoptimering eller ny markedsposition, kan vi hjælpe.

Procudan Blends er både levering af delkomponenter, som kan anvendes i den videre produktion af slutproduktet samt produktionen af komplette blandinger, der emballeres direkte til detailhylderne. Altid med fokus på den rette emballagestørrelse.

Sammen med vores kunder, finder vi frem til den løsning, der opfylder kundens specifikke behov og skaber reelt oplevet værdi.  

 

 

Lad os finde en fælles løsning