Skalér emballagen op eller ned

Den rette emballage begrænser spild og slid

Den rette emballagestørrelse sikrer optimal indpakning af et fødevareprodukt for både forbrugere og medarbejdere. Hos forbrugeren skal emballeringen være bekvem og bidrage til at reducere madspild. Emballagestørrelsen hos medarbejderen er et spørgsmål om at minimere tungt, manuelt arbejde.

Procudan er eksperter i ompakning og pakning af fødevarer, der sikrer den rette emballagestørrelse for både forbrugere og medarbejdere.  

Billede Mindre madspild – ja tak!

Mindre madspild – ja tak! 

Der er fokus på madspild, og det afspejles i forbrugernes indkøbsmønstrer. Forbrugerne vælger varer ud fra emballagestørrelse og funktionalitet såsom genluk, så de undgår at smide brugbare rester ud.

Emballagens design har stor indflydelse på, hvordan slutproduktet tager sig ud i købsøjeblikket. 

Vi rådgiver vores kunder om de mange valgmuligheder og sammensætninger med miljøvenlige materialer for en bæredygtig, forbrugervenlig emballage.

 

Bedre arbejdsmiljø med op- og nedskalering

Opskalering af emballage til f.eks. storsække gør det muligt at udskifte tungt, manuelt arbejde med maskiner, som klarer de tunge løft. Nedskalering til mindre og lettere emballage gør det nemmere for medarbejderne at løfte den emballage, hvor manuelhåndtering er nødvendig.

Både op- og nedskalering af emballagen giver et sundere arbejdsmiljø og reducerer risikoen for arbejdsskader i forbindelse med tunge løft.

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter