Proteiner

Fra Panna Cotta til Panodiler

Proteiner findes i alt lige fra desserter til medicin. Med proteinernes alsidige funktionaliter kan de booste de bedste og mest kærkomne egenskaber og gøre kvalitetsprodukter endnu bedre.   

Vi ved, at der findes et protein til nærmest ethvert produkt. Lad os i fællesskab finde det rigtige protein til det specifikke produkt.

Mere end en fitness-dille

Engang var snak om proteiner forbeholdt fitnesscenteret. Den tid er forbi, og i dag har mange forbrugere fået øjnene op for betydningen af proteiners vigtige rolle i sammensætningen af en sund kost.

Men der er forskel på proteiner, og det er vigtigt at variere valget af proteinkilder i den daglige kost. Det handler om at få de rigtige proteiner med den rigtige sammensætning af essentielle aminosyrer.

Vi forstår, at proteiner er meget mere end bare én ting. Derfor har Procudan proteiner af både vegetabilsk og animalsk oprindelse i økologisk, såvel som konventionel udgave. Gennem rådgivning og vejledning er vores mål at sikre det maksimale udbytte af hvert et produkt og hver en bid.

Lad smag og konsistens hænge sammen

Sunde fødevarer handler om mere end at erstatte fedt med protein. Når fedtet trækkes ud af maden, opstår der nemlig en række helt nye udfordringer i forhold til produktets struktur, konsistens og viskositet.

Gennem den helt rigtige rådgivning finder vi i fællesskab frem til de rigtige proteiner, der bevarer produktets velkendte konsistens og samtidig bidrager til et øget næringsindhold.

 

Nemt og bekvemt på farten

Et samfund i bevægelse stiller nye krav til fødevarer. Måltider skal være lækre, sunde og komme i emballage, der kan tages med på farten. Men de skal også mætte og give energi til hele dagen.

Med gode mætningsegenskaber er proteiner som skabt til det moderne samfund. Fra proteindrik på morgenbordet til en energibar i hånden som et hurtigt mellemmåltid på farten. Protein er overalt.

Procudan kan bidrage til fødevareproducenters praktiske, velsmagende ’to go’-måltider, der mætter i små mængder. Gennem detaljeret rådgivning udvælger vi sammen de helt rigtige proteiner til det specifikke produkt.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter