ProCera® ostevoks

Ostevoks – fordi ostens ydre også taler til kunderne

I købsøjeblikket er ostens udseende og indpakning produktets stærkeste kommunikationsmedie. Med ProCera® ostevoks pakkes osten ind, så nysgerrigheden omkring smagen vækkes ved køledisken. Med skandinavisk æstetik understøtter ProCera® ostevoks smagsoplevelsen og ostens brand, samt får produktet til at skille sig ud, så det fanger slutbrugerens opmærksomhed.

Alt efter ønske til farve, form og udseende hjælper Procudan med at udvælge den rette løsning. Ofte kræver unikke oste en unik løsning, og det udvikler vi i fællesskab via vores ProCera® Special løsning.

 

En naturlig, pålidelig beskyttelse

Osteproduktion tager tid. Fremstilling, forarbejdning og lagring er traditionelle trin til udvikling af både smag og personlighed. ProCera® ostevoks er en naturlig, pålidelig beskyttelse for alle typer af hårde og semihårde oste både under forarbejdning og lagring. Modning i ProCera® ostevoks beskytter og sikrer overfladen mod mugdannelse, så ostens udvikling kan følges uden bekymring for tab.

Alt efter variant er ProCera® ostevoks ideel som både midlertidig beskyttende emballering og som en vigtig medspiller i ostens ydre branding mod slutforbrugeren.

 

 

 

 

Styr på holdbarhed og dehydrering

Ost er levende og udvikler smag og udseende over tid. Traditionel fremstilling kræver gentagen vask, saltning eller coating – alt efter ostens type og karakteristika. Men processer kan forbedres. Og manuel håndtering mindskes ved at anvende ProCera® ostevoks.

Via en kontrolleret dehydrering holdes styr på holdbarheden, så fokus kan ligge på smagsudviklingen og det efterfølgende videresalg.

 

ProCera® Basic

  • En all-round ostevoks, der kan anvendes på en bred vifte af oste
  • Yder beskyttelse og støtter ved forebyggelse af mugdannelse

ProCera® Finish

  • Transparent coating til oste, pakket i alufolie eller etikette 
  • Fremhæver farver samt dekorationer og sikrer optimal markedsføring

ProCera® Colour

  • Specialdesignede farvede voks, tilføre osten stærk markedsførings-appeal
  • Let skærbar, efterlader ingen revnede kanter eller farvestriber

ProCera® Peel

  • To-komponent coating, let aftagelig coatning
  • Stærk markedsførings-appeal og nem indtagelse af osten for slutbrugeren

ProCera® Special

  • Højtydende kundetilpasset ostevoks
  • Unik løsning til unikke oste

 

ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen

Med ProCera® WaxLab nytænkes produktudviklingen indenfor ostevoks. Målet er at skabe optimal og innovativ voksning af oste i fællesskab med Procudans kunder.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter