Plast

Fantastisk plastik

Fødevareemballage af plast er en sikker og velkendt løsning. Plastlaminater kan bestå af forskellige lag med hver deres unikke egenskaber, og sammensætningen er vigtig. Nogle gange bruges plast i kombination med andre materialer, såsom papir, afhængig af kundens behov og ønsker til barriereegenskaber.

Procudan er eksperter i plast godkendt til fødevarer, pharma og foder. Med en individuel logistikløsning sikrer vi fleksibilitet og sikkerhed i leverancer – også sammen med ingredienser.

 

Individuelle emballageløsninger

Fra små poser til store sække. Plastemballage er altid udviklet med fokus på behov og slutproduktet i fællesskab med kunderne, f.eks. Stand Up PouchFlat bottomWicketBlock bottomQuad SealVentil eller Mono-, Laminat- eller Coex folie.

For at få den mest praktiske og hensigtsmæssige funktionalitet kan f.eks. tilføjes håndtag, velcro, lynlås eller sliders, alt afhængig af formålet – og der udvikles hele tiden nyt. Med de mange muligheder for tilvalg opstår et væld af individuelle emballageløsninger. Se et udpluk af funktionaliteterne.

Grønne emballager af plast

Biobaseret plast og komposterbar plast er valg, der forener plastikkens gode egenskaber med miljøvenlige oprindelser og bortskaffelsesmetoder.

Alt efter ønske om nedbrydelighed og sammensætning af råmaterialerne vælges den rette variant af grønnere plastemballage. Og man behøver ikke at gå hele vejen. Konventionel plast kan delvist udskiftes som en del af en grøn omstilling.

Det trekantede symbol på emballagen viser, at plastikken kan genanvendes, så emballagen ved endt brug kan blive til nye produkter til gavn for miljøet.

Sikker emballage til fødevarer og pharma

Fødevareemballage spiller en vigtig rolle med at sikre fødevareindholdet og undgå kontaminering. Med certificering på GFSI-niveau samt viden om fødevarekontaktmaterialer opfylder vi alle krav i henhold til sikkerhed og lovgivning. Alle certifikater og dokumenter er tilgængelige på Mit Procudan.

Emballage til pharma kan tilføres en ekstra sikkerhed med gammastråling, der sikrer et sterilt miljø. Gammastråler dræber bakterierne på emballagen, så emballagen er garanteret steril.

 

Det rette udseende for synlighed og sikkerhed

Emballagen er produktets stærkeste kommunikationsmedie i købsøjeblikket og har stor betydning for synlighed og sikkerhed. Og designet på emballagen er ligeså betydningsfuldt som størrelse og materialevalg. Farvet plastemballage til produktionen gør det let at adskille emballagen fra fødevaren.

Procudan hjælper med at sammensætte den rigtige emballage, der tiltaler forbrugerne, sikrer unødvendig overemballering og letter arbejdsgangen på mellemlagret – også til gavn for et sikkert arbejdsmiljø.

Procudan er eksperter i fødevareemballage af plast. Men vi anbefaler altid den løsning, der har størst værdi for vores kunder, hvad enten det er fødevareemballage af plastpapir eller storsække.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter