Optimér din iscreme

 

Vælg den rette stabilisator

Iscreme skal være behagelig, smage godt og have fylde. Konsistens, tekstur og det samlede smagsindtryk skal passe til slutproduktet, uanset om det er flødeis, gelato eller sorbet.

Udfordringer med konsistens handler oftest om sammensætningen af ingredienserne. Flere stabilisatorer passer til iscreme, og sammensættes forskellige stabilisatorer i en blanding kan flere egenskaber kombineres. Ændringer i fremstillingen kan også påvirke konsistensen.

Valget af stabilisator eller stabilisatorblanding påvirkes derfor af flere faktorer, og det er nødvendigt at kende til både fremstilling og slutproduktet for at rette til de rigtige steder.

Vi står klar til at hjælpe dig og dine kollegaer med både optimering og tilpasning. Det er muligt at analysere din nuværende løsning og finde frem til en tilsvarende variant eller blanding.

 

 

Lyt med i videoen

Vores kundechef Bent Vogensen fortæller i videoen mere om stabilisatorer til iscreme, og hvad du skal være opmærksom på. Til iscreme er både standardiserede hydrokolloider og kundetilpassede stabilisatorblandinger mulige løsninger.

LBG Sicilia: En kompetent global partner

Udover et stærkt produktsortiment bidrager vores partnerskab med LBG Sicilia med specialiseret faglig viden og markedskendskab, som vi i fællesskab gør brug af for at udvikle den helt rigtige løsning til din iscreme.

Ring til vores specialist

- eller udfyld formularen, så kontakter vi dig

Bent Vogensen
Kundechef Ingredienser

Tlf. +45 3164 1261

 

 

 

 

Dine data er i trygge hænder. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger i vores Privatlivspolitik.

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com

Partnerskab med LBG Sicilia

LBG Sicilia er en global udbyder af johannesbrødkernemel og kundetilpassede stabilisatorblandinger.