Opnå den perfekte iscreme

 

Vælg den rette stabilisator

Iscreme skal være behagelig, smage godt og have fylde. Smelteegenskaberne skal passe til slutproduktet, uanset om det er flødeis, gelato eller sorbet.

Det handler altid om de ingredienser, der sættes sammen, og der skal tages højde for både fremstillingsprocessen og det ønskede slutprodukt.

Mange stabilisatorer passer til iscreme. Valg af stabilisator handler om forventninger til både konsistens, smagsindtryk og smelteegenskaber, men også særlige hensyn til indfrysningen skal tages med i overvejelserne. Sammensættes flere forskellige stabilisatorer i en blanding, kan flere egenskaber kombineres.

Valget af stabilisator eller stabilisatorblanding kan derfor påvirkes af flere faktorer, og kendskab til både fremstilling og slutproduktet er nødvendig. Vi går gerne i dialog med dig og dine kollegaer for at finde den perfekte løsning.

 

 

Lyt med i videoen

Vores kundechef Bent Vogensen fortæller i videoen mere om stabilisatorer til iscreme, og hvad du skal være opmærksom på. Til iscreme er både standardiserede hydrokolloider og kundetilpassede stabilisatorblandinger mulige løsninger.

LBG Sicilia: En kompetent global partner

Udover et stærkt produktsortiment bidrager vores partnerskab med LBG Sicilia med specialiseret faglig viden og markedskendskab, som vi i fællesskab gør brug af for at udvikle den helt rigtige løsning til din iscreme.

Ring til vores specialist

- eller udfyld formularen, så kontakter vi dig

Bent Vogensen
Kundechef Ingredienser

Tlf. +45 3164 1261

 

 

 

 

Dine data er i trygge hænder. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger i vores Privatlivspolitik.

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com

Partnerskab med LBG Sicilia

LBG Sicilia er en global udbyder af johannesbrødkernemel og kundetilpassede stabilisatorblandinger.