hus

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab!

Vi ved, at vore kunders forsyningskæde indeholder talrige ressourcer og kompetencer. Det handler om i fællesskab at aktivere og organisere disse, så den reelle værdi kan implementeres. Derfor er vores mission “Adding value to your supply chain”.

Procudan har udviklet en løsning, der netop har visionen om at udvikle reelt oplevet værdi. Løsningen tilfører og frigør ressourcer til vore kunders dagligdag. Det kunne eksempelvis være yderligere indkøbskompetence, mindre administration af leverandører, fleksibel lager- og produktionskapacitet, individuelt tilpasset logistik samt risikostyring af kritiske råvarer med fokus på forsyningssikkerhed. Alle vore leverancer er dækket af høje kvalitetsstandarder (læs mere her), og QA-dokumentation, kontraktoverblik m.m. er online tilgængelig “24/7” via Procudan Xtranet. Den samlede løsning kalder vi “Single Point Sourcing“.

Når vi sammen driver forretningsudvikling – udvikler værdi i fællesskab – får vore kunder viden og inspiration om nye trends. Vi tilfører kreativ og kompetent R&D-kapacitet fra Procudans internationale partnernetværk, og projektressourcer til konkret drift og implementering. Vore kunders eksisterende fødevareprodukter kan dermed optimeres eller nye kan udvikles.

Vi drives af værdier, hvor vi er proaktive, så vore kunders oplevelse er større end forventningen. Vi udviser respekt og er effektive i samarbejdet, hvor alle parter trives.

Procudan ejes af Adm. direktør Tommy H. Pedersen.