Couplet Sugars

Couplet Sugars bidrager med specialiseret viden indenfor fondantpulvere, haglsukker og andre sukkeringredienser. I fællesskab med Procudan udvikles løsninger til bageri-, konfekture- og iscremeapplikationer.
Couplet Sugars

170 års kompetent rådgivning

Couplet Sugars er en international virksomhed med 170 års erfaring indenfor sukkeringredienser som bl.a. fondant, haglsukker og anden dekorationssukker. Kompetent specialistviden sikrer rådgivning i både iscreme- og konfektureapplikationer samt i kage- og brødapplikationer, og der er løbende fokus på sortimentsfornyelser. 

I Couplet Sugars applikationscenter kan produkter testes under reelle betingelser i fællesskab med kunderne. Denne tilgang løfter udviklingen af nye produkter og optimering af eksisterende indenfor både smag, konsistens og udseende.

Høj kvalitet via FSSC-certificering

En FSSC-certificering sikrer tryghed omkring både produktion og produkter baseret på en stabil forsyningskæde og stærke råvare-leverandører. Bæredygtighed og gennemsigtighed i produktion sikres via en RSPO-certificering.


Procudan er den ideelle partner 

Nancy Van Velthoven, international salgschef hos Couplet Sugars, fortæller: 

"Vi har arbejdet sammen med Procudan i mange år".

"Ekspertisen i vores to virksomheder gør os stærkere og gør os i stand til at yde løsninger og løse problemer i markedet. Vi har de samme ideer og værdier."

"Alt dette gør Procudan til den ideelle partner for os!" 

 

 

Yderligere oplysninger findes på Couplet Sugars hjemmeside: