Logistik & Lager

Fleksible logistik- og lagerløsninger

Ingen af vores kunder er ens, og det kræver fleksible løsninger. Hvad enten vores kunder har brug for dag-til-dag-leverancer eller levering af store varepartier direkte fra producenten tilpasses løsningen altid kundens behov og ønsker.

Kontrakter med Procudan sikrer aftalt volumen og aftalt pris. Procudans Supply Service sørger for al koordinering, hvilket gør hverdagen enkel og garanterer præcise leverancer med mulighed for stødlager. På den måde reducerer vores kunder likviditetsbindingen i varelageret og risikoen for produktionsstop. Og kombineres levering af ingredienseremballager og Procudan Blends fyldes lastbiler til gavn for miljøet.

Billede Trygt fødevarelager

Trygt fødevarelager

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau garanterer fuld sporbarhed, dokumentation og overholdelse af alle regler for fødevaresikkerhed. Vores fødevarelager med kølefaciliteter bruges udelukkende til fødevarer, og tapning af flydende fødevarer foregår i vores specialindrettet tapperum.

Procudan har stor erfaring med at håndtere alle varetyper efter forskrifterne. Det gælder både økologiske, kosher, halal, konventionelle og allergener, hvor alle produkter bliver håndteret, opbevaret og transporteret efter specifikationer eller regler på området.

Sker der spild på Procudans fødevarelager, sender vi brugbare produkter videre til anvendelse i landbruget for ansvarlig udnyttelse af ressourcerne, som en del af vores CSR-politik.

 

Løsning for flydende fødevareprodukter 

Fokus på høj fødevaresikkerhed og hygiejne samt let håndtering af løsningen.

Log ind på Mit Procudan og se videoer om løsningen.

 

Skal vi tale sammen?