Arbejde hos Procudan

 

Ledige stillinger


Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt.

Søg uopfordret

Udvikling og trivsel i fællesskab


Trivsel og passion hænger tæt sammen for os.

Når noget og nogen trives, så er det fordi, at det udvikler sig, og har det godt.

Vi ønsker, at trivslen skal være tydelig i alt, hvad vi beskæftiger os med. Glæden ved det gode samarbejde, samværet og samskabelsen vokser og udvikler sig positivt, når passionerede mennesker mødes og udvikler værdi i fællesskab.

Trivsel er for os et spørgsmål om, at vi giver plads til, at de gode idéer, løsninger og relationer spirer og vokser sig sunde, stærke og værdifulde. 

Hos os er det menneskene i fællesskabet, der gør forskellen. For når mennesker mødes, og sammen tænker kreativt, udvikler vi de værdifulde løsninger til kunden.

Vil du udvikle dig?


Fødevarer udvikles hele tiden.

Og det er vigtigt, at hver medarbejder trives med sine opgaver.

Gennem uddannelse og træning afprøves, udfordres og udbygges samarbejdet med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Alle medarbejdere har en klart beskrevet rolle, og udvikler sig løbende via samarbejde med kunder og vores omfattende partnernetværk, der er specialister på hvert deres felt.

Medarbejdernes lyst til at gøre en forskel for de skandinaviske fødevareproducenter skaber forudsætningen for at udvikle værdi i fællesskab.

Læring er et fælles ansvar


Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er første skridt til en succesfuld organisation.

Derfor prioriteres medarbejdertrivsel højt, da det starter indefra på basis af værdierne. På den måde kan vi udadtil skabe reelt oplevet værdi.

En flad organisationsstruktur betyder, at vi alle har et stort ansvar for os selv, men også for vores kunder, løsninger og fælles succes.

Der er kort fra tanke til handling, da vi er drevet af beslutnings- og handlekraft.

Alle vores medarbejdere har et ønske om at gøre en forskel i den skandinaviske fødevarebranche, hvor vi styrker indsatsen blandt fødevareproducenter og bidrager til at levere enestående kvalitetsløsninger til forbrugerne.