Arbejde hos
Procudan

 

Menneskene i fællesskabet

Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab. Og det er netop menneskene i fællesskabet, der gør forskellen. For når mennesker mødes og sammen tænker kreativt udvikler vi de værdifulde løsninger til kunden.

Vil du udvikle dig?

Fødevarer udvikles hele tiden. Og det er vigtigt, at hver medarbejder trives med sine opgaver. Gennem uddannelse og træning afprøves, udfordres og udbygges samarbejdet med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Alle medarbejdere har en klart beskrevet rolle, og udvikler sig løbende via samarbejde med kunder og vores omfattende partnernetværk, der er specialister på hvert deres felt. Medarbejdernes lyst til at gøre en forskel for de skandinaviske fødevareproducenter skaber forudsætningen for at udvikle værdi i fællesskab.

Billede Læring er et fælles ansvar

Læring er et fælles ansvar

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er første skridt til en succesfuld organisation. Derfor prioriteres medarbejdertrivsel højt, da det starter indefra på basis af værdierne. På den måde kan vi udadtil skabe reelt oplevet værdi.

En flad organisationsstruktur betyder, at vi alle har et stort ansvar for os selv, men også vores kunder, løsninger og fælles succes. Der er kort fra tanke til handling, fordi vi er drevet af beslutnings- og handlekraft.

Alle vores medarbejdere har et ønske om at gøre en forskel i den skandinaviske fødevarebranche, hvor vi styrker indsatsen blandt fødevareproducenter og bidrager til at levere enestående kvalitetsløsninger til forbrugerne.

 

Matchrace sommerarrangement

Kommunikation, rollefordelinger og fællesskab var nøgleordene ved årets sommerarrangement.

Filur – aktiv personaleforening

Procudans personaleforening Filur gør også et stort stykke arbejde med at arrangere forskellige aktiviteter over året – skal du være med til vores næste arrangement?

Hold øje med jobopslag her på siden.

Skal vi tale sammen?