VIOGERM® – hvedens gemte skat
Hvedekim er den mest værdifulde del af hvedekornet. Viogerm® hvedekim stabiliseres ved en skånsom proces, som bevarer mængden af proteiner, kostfibre, mineraler og vitaminer.
Skrevet
den 25.02.2016
På en naturlig måde kan Viogerm® hvedekim forbedre fødevareprodukter og hvedekim har mange anvendelsesmuligheder i fødevareindustrien. Kager, brød, chokolade, is, snacks – alt kan beriges med Viogerm®.
Viogerm® fungerer også som en effektiv substitut til hasselnødder, da slutproduktets smag og konsistens forbliver den samme.
Porteføljen dækker over forskellige granulater, som kan tilføre variation og smag til dine produkter:
- VIOGERM® hvedekim (mel, pulver, korn, chips, flager)
- VIOGERM® crisps (rund, ellipse, crispiny, flager, stjerne, hjerte, ring, æg, cornetti, long bread og multi)
- VIOGERM® hvedekim olie
For detaljeret information om anvendelse af VIOGERM® hvedekim, kontakt venligst din Procudan kundechef.