Vi støtter op om håndbolden

Vores mangeårige samarbejde med håndboldklubben KIF Kolding forsætter for den kommende sæson 2021/22. Samtidig udvider vi bl.a. med et spillersponsorat på norske playmaker Thomas Boilesen, og vi træder ind i klubbens aktive samarbejde med erhvervslivet - netværket KIF Business & Sport.
Skrevet den 04.08.2021
Vi støtter op om håndbolden

Udvidet samarbejde

Procudan har i over et årti støttet op om Koldings håndboldklub KIF Kolding. For sæsonen 2021/22, har vi valgt at udvide samarbejdet med klubben på flere parametre.

"KIF håndbold er et af Koldings fyrtårne, og det skal vi være stolte af. Det er nogle super dygtige folk, der er tilknyttet klubben både på og udenfor banen, så jeg tror rigtig meget på ”Fremtidens KIF”. Vi har derfor valgt at udvide vores mangeårige samarbejde med klubben til den kommende sæson".

- Tommy H. Pedersen, Ejer og Direktør, Procudan

 

En aktiv del af lokalsamfundet

Hos Procudan tror vi på, at værdi udvikles i fællesskab. Samme tilgang arbejder KIF Kolding aktivt med både på og udenfor banen. Som en del af vores CSR-indsats støtter vi op om foreninger, der kommer lokallivet til gode og understøtter et aktivt fritidsliv.