Sikkerhed og sammenhold afgjorde holdmesterskabet

Lise Jepsen og Martin Dan Larsen udviste ro og sammenhold på tværs af afdelingerne, da det gjaldt allermest, og vandt fortjent Procudan-mesterskabet i bordfodbold for hold.
Skrevet den 07.10.2022
Sikkerhed og sammenhold afgjorde holdmesterskabet

Det var egentlig bare en hyggelig fredag eftermiddag på Procudan.

Men så alligevel ikke. For som der stod på whiteboardet med store bogstaver: Final 4.

Holdmesterskaber i bordfodbold skulle afgøres. Det var nu de interne regnskaber, som skulle gøres op. Og måske var der også et par store munde, som skulle lukkes.

Beordret i aktion

Fire hold havde kvalificeret sig til de to semifinaler: Den første stod mellem et hold bestående af salgsdirektør Martin Jakobsen og produktchef Anne Mette Kristensen, som skulle have mødt marketingsansvarlig Trine Holm og teknisk chef Thomas Maarupgaard Nielsen.

Men Thomas var taget til Sverige for at kigge på en maskine, så Trine måtte beordre sin nyansatte content-marketing koordinator, Troels Petersen, i aktion.

Det viste sig at være en god disposition, for marketing-holdet vandt sikkert i to sæt, selv om salgsdirektøren, der selv havde stået for seedningen, brummede lidt i skægstubbene.

Match up mellem stjerner

Den anden semi havde Procudans vel to stærkeste kort på hver sin side: Single-mester Martin Dan Larsen fra lageret tog af sig af defensiven i en stærk konstellation med Supply Service Manager Lise Jepsen.

Mens single-finalens nummer to, den hårdt skydende Mirsad Duric, også fra lageret, var på hold med kundechef Carsten L. Christensen, der iført AGF-trøje sprællede i målet som en ung Steffen Rasmussen.

Kampen måtte ud i tre sæt, inden Martin og Lise udmattede kunne løfte armene og gå fra bordet.

Sikkerhed og god timing

Der var dog ikke meget tid til hvile. Finalen skulle afvikles hurtigt. For børnene henter jo ikke sig selv.

Første sæt var yderst spændende. Marketing var foran 9-6 i første sæt, og det så ud til at det blandede logistiske hold ville bukke under for presset fra alle de hujende kolleger og deres medbragte båthorn.

Men Martin viste suveræn boldbehandling i de bagerste kæder, hvor han som en garvet håndboldkeeper gradvist tog modet fra modstanderne med sin rolige og afventende teknik.

Og da Lise i angrebet fik indstillet sit farligste våben, det slicede skud fra højre side, ja, så vendte kampen hurtigt.

På den måde kunne de to med stor sikkerhed og glimrende timing køre sejren hjem i to sæt.

For den fik de hver en fin pokal at vise frem til deres børn. Mens resten af Procudan fik god underholdning og en hyggelig eftermiddag.