Rum til nye idéer

Et rum er ikke bare et rum. Et rum - eller et lokale - er med til at danne en effektfuldt ramme, når innovation, nye ideer, engagement og produktivitet skal vækkes til live i dagligdagen. Netop skabelsen af et sådan rum på hovedkontoret blev igangsat i efteråret 2021.
Skrevet den 07.07.2022
Rum til nye idéer

Hver dag udvikler vi sammen med vores kunder deres forretning, og forretningsudvikling er også et vigtigt grundelement i vores tilgang til at drive forretning. Det nye kreative rum kommer til at danne en anderledes ramme om fællesskabet, den åbne dialog, idéudveksling, møder med kunder – og selvfølgelig intense kampe omkring bordfodboldbordet.

Et rum som efter en navnekonkurrence i huset endte med at få tildelt navnet, Innovatorium.

Indretning efter behov med fleksible kontorpladser

Rummet er opdelt i to zoner, hvilket er visuelt markeret ved farven på gulvtæppet. I zonen med borde, stole og whiteboards er der valgt et neutralt og gråt tæppe, og under bordfodboldbordet et grønt tæppe, hvilket ligger op til hygge, fællesskab og trivsel.

Det er væsentligt, at medarbejderne kan indrette rummet efter behov, da der er forskel på, om der skal afholdes et kreativt møde eller en brainstorm, hvor alle kan se tavlerne og bevæge sig frit. Vi har allerede haft mange gode oplevelser i Innovatorium, hvor den gode tavleplads og det mobile bord og stole, gør det muligt at imødegå de forskellige behov for at samles.

Vi glæder os til at byde nuværende og nye kunder velkommen i vores Innovatorium.

Trivsel i fokus

Trivslen er altid i fokus hos os, og i øjeblikket gentager vi succesen med en bordfodboldturnering blandt medarbejderne. Den eneste forskel er, at det denne gang bliver i hold – to mod to.