ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen

Med ProCera® WaxLab nytænker Procudan produktudviklingen indenfor ostevoks, og målet er, at skabe optimal og innovativ voksning af oste i fællesskab med kunderne.
Skrevet den 21.04.2020
ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen

Udvikling med færre omkostninger

Ostevoks beskytter osten under håndtering og lagring. Den løbende udvikling af nye oste samt forbedring af velkendte klassikere kræver også løbende justering og optimering af ostevoksen. Forskellige ProCera® farver kan afprøves for at finde varianten, der bedst supplerer ostens historie og brand samt fanger forbrugerens opmærksomhed.

Med ProCera® WaxLab testes udviklingen nemt på mindre ostepartier, som ikke forstyrrer den eksisterende produktion. Ostespildet i udviklingsfasen mindskes, og processen lettes både for optimering og nyudvikling.

Sikkerhed for valg

Forskellige omstændigheder har betydning, når der skal vælges ProCera® ostevoksvariant. Det kan f.eks. være procesudstyr, proceshåndteringen, det omgivende miljø inklusive temperatur og fugtighed samt ostens karakteristika. Alt efter kundens behov hjælper Procudan med at udvælge den rette ostevoks eller skabe en unik løsning via ProCera® Special.

Tests i ProCera® WaxLab giver sikkerhed for, at ostevoksen agerer som ventet, beskytter osten korrekt og passer ind i ostens historiefortælling.

Se udvalget og læs mere om ProCera® ostevokse.