Prisvindende bakteriekulturer

At producere ost er en kunst og videnskab, som hver dag udføres af veluddannede mejerister. Under modningsprocessen er der mange biologiske processer i gang som er centrale for smagsudviklingen. Dét at udvikle en bestemt smagsprofil kræver viden og et tæt samarbejde mellem mejeriet og nøgle-leverandører.
Skrevet den 21.06.2016
Prisvindende bakteriekulturer

Samarbejde gav pote

I 2016 blev den årlige ostefestival ”Ostfestivalen” afholdt på Nordic Museum, Stockholm, med ca. 6.500 besøgende. Et årelangt samarbejde mellem Skånemejerier, Procudan og CSK food enrichment gav pote med en bronzemedalje til Allerum Van Kaas osten inden for kategorien ”hårde oste”. Osten er hollandsk inspireret og smagen emmer af frugt og nødder. Læs mere om oste-festivalen her.

Procudan har gennem mange år tilbudt en bred vifte af bakteriekulturer til mejeriprodukter såsom ost, smør, yoghurt og andre fermenterede produkter. Find mere information her.

Overvejer du at udvide dit nuværende produktsortiment eller udvikle nye produkter? Så tag fat i din Procudan Kundechef for mere information og dialog.