Plantebaserede ingredienser

Forbrugernes madvaner og adfærd er under forandring. Flere af de basale fødevarer i madkulturen er udfordret, fordi der søges alternativer. Nogle forbrugere går hele vejen med en vegansk eller vegetarisk kost, mens andre deler deres fokus og supplerer med alternativer i deres hverdag.
Skrevet den 05.12.2018
Plantebaserede ingredienser

Animalsk alternativ?

Vi har samlet en værktøjskasse til løsninger indenfor plantebaserede ingredienser. I fællesskab starter vi altid med at afdække, hvilken værdi de plantebaserede ingredienser skal skabe.

  • Handler det om nye fødevarer, eller skal de eksisterende opdateres?
  • Hvilke behov hos forbrugeren skal dækkes?
  • Og hvad skal forbrugeren i sidste ende have ud af det?

Procudan er eksperter i plantebaserede ingredienser – f.eks. som alternativ til de animalske.

Vores udgangspunkt er GMO-, soja- og laktosefri samt vegansk og clean label.

Kontakt din Kundechef og kom i dialog om ønskerne til smag, vandoptag, flerumættede fedtsyrer, økologi, ernæring, glutenfri, fibre, proteiner, tekstur, udseende og bæredygtighed. I fællesskab udvikler vi værdien.

Husk! Emballagens miljøpåvirkning tæller også med.