Plantebaserede ingredienser
Forbrugernes madvaner og adfærd er under forandring. Flere af de basale fødevarer i madkulturen er udfordret, fordi der søges alternativer. Nogle forbrugere går hele vejen med en vegansk eller vegetarisk kost, mens andre deler deres fokus og supplerer med alternativer i deres hverdag.
Skrevet
den 05.12.2018

Animalsk alternativ?
Vi har samlet en værktøjskasse til løsninger indenfor plantebaserede ingredienser. I fællesskab starter vi altid med at afdække, hvilken værdi de plantebaserede ingredienser skal skabe.
- Handler det om nye fødevarer, eller skal de eksisterende opdateres?
- Hvilke behov hos forbrugeren skal dækkes?
- Og hvad skal forbrugeren i sidste ende have ud af det?
Procudan er eksperter i plantebaserede ingredienser – f.eks. som alternativ til de animalske.
Vores udgangspunkt er GMO-, soja- og laktosefri samt vegansk og clean label.
Kontakt din Kundechef og kom i dialog om ønskerne til smag, vandoptag, flerumættede fedtsyrer, økologi, ernæring, glutenfri, fibre, proteiner, tekstur, udseende og bæredygtighed. I fællesskab udvikler vi værdien.
Husk! Emballagens miljøpåvirkning tæller også med.