Nyt om osteproduktion

Sammen med Royal CSK og Lallemand Speciality Cultures dykker Procudan torsdag den 30. januar ned i ostekulturernes verden. Det sker på seminaret ’Nyt om osteproduktion’, som afholdes af Mejeriteknisk Selskab på Hotel Legoland i Billund.
Skrevet den 27.01.2020
Nyt om osteproduktion

Kulturer til osteproduktion

Osteproduktion er altid i udvikling, og det samme er kulturerne hertil. Torsdag den 30. januar fortæller Procudan sammen med Royal CSK og Lallemand Specialty Cultures om:

  • Lallemand Specialty Cultures: An aromatic and ripening adjunct culture for uncooked pressed cheese
  • Royal CSK: The benefits of complex cultures

De to indlæg afholdes på engelsk kl. 11.30-12.00 og kl. 12.00-12.30. 

Seminaret afholdes af Mejeriteknisk Selskab, og sætter fokus på de udfordringer og nye muligheder, som er aktuelle emner for både store og små ostemejerier. 

Læs mere og tilmelde dig ved at klikke her: Læs mere og tilmeld seminaret 

Gå på opdagelse i porteføljen af kulturer

Læs mere om vores portefølje af kulturer og se også vores brede portefølje til Mejeri & Iscreme.