Nyt om osteproduktion
Sammen med Royal CSK og Lallemand Speciality Cultures dykker Procudan torsdag den 30. januar ned i ostekulturernes verden. Det sker på seminaret ’Nyt om osteproduktion’, som afholdes af Mejeriteknisk Selskab på Hotel Legoland i Billund.
Skrevet
den 27.01.2020

Kulturer til osteproduktion
Osteproduktion er altid i udvikling, og det samme er kulturerne hertil. Torsdag den 30. januar fortæller Procudan sammen med Royal CSK og Lallemand Specialty Cultures om:
- Lallemand Specialty Cultures: An aromatic and ripening adjunct culture for uncooked pressed cheese
- Royal CSK: The benefits of complex cultures
De to indlæg afholdes på engelsk kl. 11.30-12.00 og kl. 12.00-12.30.
Seminaret afholdes af Mejeriteknisk Selskab, og sætter fokus på de udfordringer og nye muligheder, som er aktuelle emner for både store og små ostemejerier.
Læs mere og tilmelde dig ved at klikke her: Læs mere og tilmeld seminaret
Gå på opdagelse i porteføljen af kulturer
Læs mere om vores portefølje af kulturer og se også vores brede portefølje til Mejeri & Iscreme.