InnovateFood 2019
Den 15. november 2019 afholdes konkurrencen InnovateFood 2019 i samarbejde med Københavns Universitet og Danish Food Cluster. Fødevareinnovation er omdrejningspunktet for de studerendes arbejde, og Procudan deltager som case-virksomhed.
Skrevet
den 30.10.2019

Værdi udvikles i fællesskab
Studerende, fageksperter og aktuelle opgaver fra erhvervslivet danner rammen om InnovateFood 2019. Konkurrencen giver de udvalgte studerende mulighed for at afprøve teori i praksis, mens teorien, sparring og dialog udfordrer, hvordan Procudan arbejder med fødevareudvikling og trends.
Temaet for 2019 er: Taste of Food Innovation.
Procudan samarbejder løbende med studerende og uddannelsesinstitutioner, og vi glæder os til at se, hvilke nye idéer konkurrencen bringer. Læs mere om, hvordan vi påtager os samfundsansvar i vores CSR-politik.
Læs mere på Danish Food Cluster.