Fugtstop

Fødevarer transporteres langt og oplagres på mange lokationer, inden de når dagligvarehandlens hylder. Emballagen møder mange udfordringer undervejs, og en af disse er at sikre fødevaren mod indtrængende fugt. Emballagevalget er derfor yderst vigtigt, så fødevaren og holdbarheden sikres. I forhold til plastik har papir indtil nu haft sine begrænsninger, når det kommer til et fugtigt miljø.
Skrevet den 20.03.2018
Fugtstop

Intet madspild

Et nyt, innovativt papirdesign sikrer fødevaren og holdbarheden, selv under fugtige betingelser. RainSafe ventil-papirsække modstår regn i mindst fire timer, og dermed er fødevaren sikret under både lagring, transport og på udsalgsstedet.

Innovativt design

Naturligvis garanterer designet hurtig og omkostningseffektiv fyldning. Sækken består af et ydre lag (1), som er lavet af vandafvisende papir, der beskytter mod vand og giver styrke. Den forseglede barriere (2) skærmer vand og fugt. Det inderste lag (3) sikrer styrke og optimal påfyldning sammen med afluftningssystemet i toppen (4). Alt i alt er der tale om et fugtafvisende design med de velkendte påfyldningskarakteristika.

Fødevareemballage af papir er ydermere en miljøvenlig løsning og ved opgradering af ventilsækken til RainSafe, sikres fødevaren mod fugt under transport og ved lagring.

Lad Procudan hjælpe med at identificere produkter velegnede til en opgradering. Kontakt din Procudan Kundechef for yderligere dialog.