Food Fraud – vil du vide mere?

Optimal sikkerhed med råvarer og delkomponenter gennem hele forsyningskæden er afgørende for forbrugerne. Det handler om slutproduktets kvalitet, sammensætning, oprindelse og dyrkningsmetode.
Skrevet den 28.08.2018
Food Fraud – vil du vide mere?

FSSC 22000 version 4.1 stiller yderligere krav til bl.a. Food Fraud, som handler om madsnyd og -manipulation. Et område som kræver særlig viden, høj ekspertise samt strukturerede processer og teknologi at håndtere og efterleve, så forbrugerne sikres bedst muligt.

Men hvordan gribes Food Fraud-arbejdet an i praksis?

Den 12. september 2018 deler Kvalitetschef Lone Skov ud af Procudans viden og erfaringer med Food Fraud. Sammen med håndgribelige praktiske eksempler gives også et bud på ønskerne til fremtiden.

Deltag i temadagen ”Autenticitetstests af fødevarer – Industriens behov og løsninger til at møde dem!” og bliv klogere – arrangeret af Teknologisk Institut. Tilmelding foregår via ovenstående link.

Hver eneste dag tager Procudan ansvar for fødevaresikkerheden. Det betyder, at vore skandinaviske kunder i fødevaresektoren har en stærk partner med overvågning, auditering og risikovurdering af Procudans internationale partner- og producent-netværk inden for ingredienser og emballager.

Husk! 100% dokumentation findes online på Mit Procudan.