Det summer med 40.000 nye kolleger

I Procudan har vi fået 40.000 nye kolleger, som har fået til opgave at udvikle værdi i fællesskab, gavne miljøet og ikke mindst morgenbordet.
Skrevet den 13.06.2022
Det summer med 40.000 nye kolleger

CEO og adm. direktør Tommy H. Pedersen og Quality Manager Lone Skov er de to frontløbere i pleje og omsorg af de 40.000 nye kollegaer samtidig med, at de er kursister hos Biavlerforeningen i Kolding.

Siden den 16. marts 2022 har begge nye bi-entusiaster deltaget i teoriundervisning om bier, og er nu ansvarlige for det praktiske arbejde i bigården året ud.  

Øje for bæredygtighed og værdiudvikling i fællesskab

Vi har fokus på bæredygtighed, og udover at producere honning er biernes opgave at sætte fokus på miljøet og biodiversiteten. Vores mission er, at vi udvikler værdi i fællesskab, og det samme gør bierne.

Bierne er kommet for at blive, og vi er meant to be(e)

Honning skaber glæde på fredagsmorgenbordet

I Procudan får vi morgenbrød om fredagen, og vi forventer, at vi kan bruge honningen, som de 40.000 nye medarbejder producerer til os, på morgenbordet hver fredag morgen. I fremtiden er det ikke kun på brødet, at honningen vil skabe glæde, for planen er, at vi også på sigt kaster os ud i brygning af mjød.