Nødder

Knas til hverdagen

Knasende sprødt som modspil til noget smeltende sødt. Det er blot én af de mange muligheder, nødder kan give. Der findes et hav af forskellige nødder og lige så mange anvendelsesmuligheder.

Fra knas til myslien, marcipan til chokoladen, dekoration til kagen eller bid i brødet. Nødder tilfører slutproduktet konsistens og karakter.

 

Kvalitet er på dagsordenen

Når det kommer til fødevarer, er kvalitet et ufravigeligt grundvilkår. Det gælder også nødder. Procudan har nødder af flere kvaliteter, uanset om de er konventionelle eller økologiske.

Nødder er naturlige og stammer fra nær og fjern. Og de kommer i mange forarbejdninger fra hele, brudte, flager, hakkede, splittede eller pasta – der er mange varianter. Uanset om nødder tilsættes for at optimere konsistens, smag eller udseende, findes der en variant til hvert produkt. I fællesskab finder vi frem til de nødder, som passer bedst til slutproduktet.  

 

Til en krop i balance

Nødder indeholder den sunde form for fedt – nemlig det umættede fedt. Umættede fedtsyrer er kendt for sine kolesterolnedsættende egenskaber. Samtidig er nødder fyldt med forskellige vitaminer og mineraler, som bidrager til at holde kroppen i balance.

Nødder kan fås i forskellige forarbejdninger, som matcher tidens trends, både til dekoration og smag. Procudan har nødder til et hvert produkt. Uanset form kender Procudan til rette lagring, der sikrer holdbarheden og kvaliteten.  

Mere end fast form

Nødder fås i mange udformninger, blandt andet som pasta. Pastaen kan danne basis for enten fyldning i chokolade eller i en drik. Når nødderne bruges som fyldning i en drik, beholder de deres sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler. En drik baseret på nøddepasta er et godt alternativ til mælk og giver mulighed for velsmagende laktosefrie produkter.  

Vi ved, at nødder gemmer på mange potentialer, når det kommer til fælles udvikling af nye og nærende produkter, der tilgodeser fremtidens behov.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter