Emballage har en nøglerolle i forbindelse med at forhindre og reducere madspild. Procudan samarbejder med en række internationale partnere og tilpasser emballagen til dine behov. Invitér os til en drøftelse af, hvordan du fortolker bæredygtighed og hvordan madspild kan mindskes. Måske kan vi hjælpe dig med den skræddersyede emballageløsning, du er på udkig efter?

EU Kommissionen vurderer, at cirka en tredjedel af al den mad, der produceres globalt til menneskers forbrug, går til spilde. I EU anslås det, at omkring 100 millioner tons spildes årligt, og dette tal kan stige til over 120 millioner tons i 2020 (kilde: klik her). Madspild er ikke kun et etisk og økonomisk problem. Det tærer også på vores begrænsede, naturlige ressourcer.

Emballage har en nøglerolle i forbindelse med at forhindre og reducere madspild.

Procudan samarbejder med en række internationale partnere og tilpasser emballagen til dine behov. Invitér os til en drøftelse af, hvordan du fortolker bæredygtighed og hvordan madspild kan mindskes. Måske kan vi hjælpe dig med den skræddersyede emballageløsning, du er på udkig efter?

Mød os på Scanpack 2015 i Gøteborg, standnr. F01:40, og lad os tage en snak om din situation!