Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

Ventilsække plast

Ventilsække sikrer hurtig og stabil fyldning på automatpakkemaskiner og designet sikrer, at sækken lukkes automatisk efter fyldning. Sækkens ventil vælges som standard eller thermo, og efter fyldning danner sækken en stabil facon, som let stables og transporteres.

Ventilsække yder optimal beskyttelse og antallet af lag og sammensætningen heraf afhænger af indholdets egenskaber og ønsket til barrierer. Hvert lag har et specifikt formål, f.eks. beskyttelse mod ilt eller lys, og et grønnere råmaterialevalg såsom biobaseret plast åbner desuden op for anprisningsmuligheder.

Sækken trykkes og/eller indfarves let i det valgte design, og er en udbredt omkostningseffektiv B2B emballageløsning.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Certifikater

Øvrigt

Relaterede produkter