Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

Stand Up Pouch poser

Stand Up Pouch-poser kendes også som ’doypack’ eller ’opretstående poser’. 

Stand Up Pouch-poser er en praktisk, fleksibel og attraktiv poseløsning, som let tilpasses forskellige volumener. Posedesignet sikrer en flot oprejst position, så indholdet præsenteres bedst muligt på butikshylder.

Stand Up Pouch-poser yder optimal beskyttelse og antallet af lag og sammensætningen heraf afhænger af indholdets egenskaber og ønsket til barrierer. Hvert lag har et formål. Det kan eksempelvis være beskyttelse mod ilt eller lys, men også bevaring af produktets egenskaber, såsom aroma og smag og for at sikre holdbarheden.

Posens ydre lag åbner op for et væld af markedsføringsmuligheder, som strækker sig fra tryk i mange farver til et ’vindue’ med kig til produktet. Posens ydre lag kan også udskiftes med eksempelvis papir, som giver et naturligt miljøvenligt udseende. Et grønnere råmaterialevalg åbner desuden op for anprisningsmuligheder indenfor eksempelvis biobaseret plast eller komposterbart plast.

Posedesignet fyldes let på automatpakkemaskiner, men kan også håndteres manuelt.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Certifikater

Øvrigt

Relaterede produkter