Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

Quad Seal sække

Quad Seal-sække kendes også under navne som ’stabilo bag’, ’four corner sealed bag’ (4-corner sealed bag) og ’SQ4 bag’.

Quad Seal leveres som både pose og sæk alt efter volumen. 

Sækken er designet til at holde en stabil facon, selv ved tungere indhold. Quad Seal-poser sikrer en flot præsentation på hylden, både i stående og liggende position. Sækkens design giver god plads på både front, bag og begge sider til iøjefaldende tryk og information. Samtidig kombineres designet let med brugervenlige features, såsom lynlåse, sliders eller velcro, som letter genlukning af sækken, eller håndtag, så sækken nemt løftes og transporteres.

Quad Seal-poser yder optimal beskyttelse, og sækkens lag sammensættes altid med øje for indholdets behov og egenskaber. Eksempelvis kan der isættes en afgasningsventil for at sikre aroma og smag. Et grønnere råmaterialevalg åbner desuden op for anprisningsmuligheder indenfor f.eks. biobaseret plast eller komposterbart plast.

Sækken fyldes let på automatpakkemaskiner og kan tilføres en friktionslak, som sikrer en stabil palletering.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Certifikater

Øvrigt

Relaterede produkter