Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

ProCera Special

Procera® Special er en højtydende, kundetilpasset og fleksibel ostevoks.

Når man definerer den specifikke voksløsning, tages forskellige spørgsmål ind i projektet. Det kan være særlige omstændigheder i forbindelse med procesudstyr, proceshåndtering, omgivende miljø (temperatur, fugtighed) og ostens karakteristika.

Procera® Special kan fremstilles med et specielt lav eller højt smeltepunkt, afhængig af omstændighederne ved det enkelte projekt.

Procera® Special har en høj grad af fleksibilitet, kombineret med stærke beskyttende egenskaber og en let skærbar overflade. Tillige er den lavet med et smeltepunkt og overfladeegenskaber, der tillader produktet at størkne hurtigt, med henblik på forarbejdning på transportbånd umiddelbart i forlængelse af selve overfladebehandlingen.

Procudan anbefaler, at betingelserne for, hvordan dette produkt forarbejdes, bør fastsættes fra sag til sag. Procestemperaturen skal tilpasses i hvert enkelt tilfælde.

Procera® Special fastsættes og produceres som et resultat af et gensidigt udviklingsprojekt.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad
Datablad
Datablad

Certifikater

Øvrigt

CoC
SDS Sikkerhedsdatablad (Dansk)
SDS Safety Datasheet (engelsk)
SDS Säkerhetsdatablad (svensk)
Overensstemmelseserklæring
Overensstemmelseserklæring engelsk

Relaterede produkter