ProCera Finish

Procera® Finish er en overfladebehandling, der anvendes med henblik på at skabe en skinnende finish af overfladen inden levering af oste til salg, eller som en gennemsigtig coating til oste, der er dækket af aluminiumsfolie eller etikette.

  • Procera® Finish er kendetegnet ved sin store gennemsigtighed, struktur og fleksibilitet, som gør den let anvendelig som en slutbehandling.
  • Procera® Finish fremhæver farver og dekorationer på aluminiumsfolier, hvilket sikrer optimale markedsførings-egenskaber.

Procera® Finish støtter i bestræbelserne på at forhindre skader på oste.

Produktet sikrer en glat, skinnende overflade, som fremhæver farver og dekorationer på aluminiumsfolien/etikette, der bruges til markedsføring af osten overfor slutbrugeren.

Procudan anbefaler, at denne type voks aldrig bør udsættes for temperaturer højere end 140o C. Temperaturer på 100o C til 130o C anbefales under behandlingen. Der henvises i øvrigt til gældende datablad.


Farven er un-coloured og transparent. 

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad

Certifikater

Øvrigt

CoC
SDS Sikkerhedsdatablad (Dansk)
SDS Safety Datasheet (engelsk)
SDS Säkerhetsdatablad (svensk)
Overensstemmelseserklæring
Overensstemmelseserklæring engelsk
RMS
Økologi

Relaterede produkter

Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.