Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

ProCera Basic

Procera® Basic er en all-round ostevoks, der kan anvendes til en bred vifte af oste.

  • Procera® Basic er meget beskyttende og fleksibel, hvilket sikrer overfladen mod revner i voksen og derved støtte forebyggelse af mugdannelse under opbevaring.
  • Procera® Basic har en betydelig klæbeevne til både fede og tørre oste, hvilket sikrer, at voksen forbliver på osten under forarbejdning og lagring.

Alt i alt en ostevoks, der giver en høj grad af beskyttelse og støtte ved forebyggelse af skader på osten og de heraf følgende økonomiske tab på grund af mug eller beskadigelser.

Procudan tilbyder flere typer af Procera® Basic ostevoks. Voksene er tilpasset til standard proces-udstyr, proces-håndtering, omgivende miljø (temperatur, fugtighed) og ostens karakteristika.

Procudan anbefaler, at denne type voks aldrig bør udsættes for temperaturer højere end 140o C. Temperaturer over 100o C til 130o C anbefales under behandlingen. Der henvises i øvrigt til gældende datablad.

Farverne er un-coloured, neutral og gule.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad

Certifikater

Øvrigt

GMP+
CoC
SDS Sikkerhedsdatablad (Dansk)
SDS Safety Datasheet (engelsk)
SDS Säkerhetsdatablad (svensk)
Overensstemmelseserklæring
Overensstemmelseserklæring engelsk

Relaterede produkter