Alt til fødevareproduktion

Vi er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og vi tror på, at værdi udvikles fællesskab!

Udvalget af kundetilpassede løsninger er omfattende, og giver vores kunder enkel adgang til global sourcing. Reelt oplevet værdi er målet. Vi deler viden og kompetencer, når vi optimerer eksisterende fødevarer og udvikler nye.

Individuelle løsninger for logistik og lagerkapacitet sikrer præcise leverancer, og unikke blandinger øger vores kunders kapacitet og fleksibilitet i fødevareproduktionen.

Tryghed med højeste fødevaresikkerhed (GFSI)

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed.

Login på Mit Procudan og få overblik online.

Flat bottom poser

Flat bottom-poser kendes også som ’totani-poser’ eller ’square bottom’-poser. 

Flat bottom-poser er utroligt stabile grundet den flade bund med runde hjørner. Posedesignet er flot, både stående og liggende, og der er vid mulighed for farverige tryk, et ’vindue’ med kig til produktet og markedsføring på både front, bag samt på begge sider. 

Flat bottom-posen er et stærkt alternativ til kartonnage og kombineres let med forskellige genlukningsløsninger, som øger brugervenligheden og posens funktionalitet.

Flat bottom-poser yder optimal beskyttelse, og posens lag sammensættes altid med indholdets karakteristika for øje. Posens ydre lag kan også udskiftes med eksempelvis papir, som giver et naturligt miljøvenligt udseende. Et grønnere råmaterialevalg åbner desuden op for anprisningsmuligheder indenfor eksempelvis biobaseret plast eller komposterbart plast.

Flat bottom-poser fyldes let på automatpakkemaskiner.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Certifikater

Øvrigt

Relaterede produkter