Kvalitetssikring

Kompromisløs kvalitet

Vi går efter højeste fællesnævner, når det kommer til fødevaresikkerhed og kvalitetssikring. Det afspejles i vores certificeringer på GFSI-niveau og fødevarestyrelsens smiley-status. Procudans kunder er derfor altid garanteret fødevaresikkerhed på højeste niveau og adgang til relevant dokumentation.

Højeste niveau for fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er et grundlæggende vilkår, og vi tager ansvaret seriøst. Vi er på højeste niveau med fødevaresikkerhed og efterlever følgende standarder:

Standarderne er på GFSI-niveau og er en garanti for, at produkter fra Procudan overholder samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed samt kvalitetskontrol.

The Global Food Safety Initiative (GFSI) er en organisation, der vurderer fødevarestandarderne for fødevaresikkerhed. De arbejder intensivt på at forbedre systemer til håndtering af fødevarer og muliggør samtidig et samarbejde mellem eksperter i fødevaresikkerhed og nøgleaktører i fødevareindustrien. Det skaber høj fødevaresikkerhed og tillid gennem hele forsyningskæden.

Se desuden vores erklæring om økologikontrol

Den danske Fødevarestyrelse giver den højeste smiley-status

Den danske Fødevarestyrelse fører tilsyn med alle fødevarevirksomheder i Danmark. Virksomhederne tildeles en smiley, der klart og tydeligt viser, om krav og lovgivning overholdes.

Procudan arbejder dedikeret med fødevaresikkerhed og kvalitetssikring, og har derfor den højeste smiley-status, som tildeles efter fire glade smiley’er i træk.

 

Skal vi tale sammen?