Kakao & Chokolade

Smagen af velkendt velbehag

Det karakteristiske knæk, den smeltende fornemmelse på tungen og den velkendte smag. Hvem elsker ikke chokolade? Den velkendte smag og duft fra kakaobønnen kan give en ligefrem nostalgisk fornemmelse af velbehag.

Procudan har kakao og chokolade i mange forarbejdninger inklusiv fast og flydende form, og vi er eksperter i at finde frem til den rette kakaobønne og dosering, der sikrer det specifikke produkt den rette dosis velbehag.  

 

 

Billede Gennemført naturlig

 

Gennemført naturlig

Kakaofrugter plukkes fra kakaotræer. I frugten dannes kakaobønnerne, som laves til kakaomasse. Både kakaopulver og chokolade er baseret på kakaomasse. Altså er chokolade og kakao ganske naturlige ingredienser, der trygt kan tilsættes fødevarer.

Procudan har et stort udvalg af kakao og chokolade og er eksperter i, hvordan kakao og chokolade kan bruges til at komplementere slutproduktet i både smag, konsistens og naturlighed.

Genkendelig smag i mange varianter

Kakao og chokolade har en meget karakteristisk smag – på én gang letgenkendelig og alligevel vidt forskellig alt efter den specifikke variant. Kakaobønnerne dyrkes i forskellige klimaer og under varierende forhold verden over, og hver variant har sin helt egen karakteristiske smag. Nogle varianter er bitre og skarpe i smagen, mens andre er søde og runde.

Procudan er eksperter i de forskellige former for kakaobønner, og hvilken smag de giver. Om det skal være økologisk eller konventionelt, og uanset hvilke øvrige ingredienser, der er i slutproduktet, så giver vi råd og vejledning til det chokolade- eller kakaoprodukt, som matcher slutproduktet bedst.

Det ekstra lille drys

Kakaopulver kan tilføre ethvert produkt den helt rigtige og lækre chokoladesmag. Gennem filtreringen af kakaomassen sorteres kakaosmørret fra. Det efterlader pulveret tilbage, der kan forarbejdes på en lang række forskellige måder alt efter behov.

Våd eller tør applikation, bitter eller sød. Procudan har den form for kakaopulver, der styrker og understøtter fødevaren med kakaoens karakteristiske smag.

Billede Det ekstra lille drys
Billede Gode arbejdsvilkår for gode produkter

Gode arbejdsvilkår for gode produkter

Gennem de senere år har flere organisationer gjort et stort og imponerende stykke arbejde for at forbedre kakaofarmernes vilkår. Den indsats anerkender og støtter Procudan helhjertet i både tanke og handling.  

Alle råvarer kan leveres mærkede, så det sikres at stamme fra producenter med ordentlige arbejdsvilkår gennem alle led af kakaoproduktionen.

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter