Health Care

Aktive stoffer og hjælpestoffer til Health Care

Procudan tilbyder en lang række aktive stoffer, hjælpestoffer samt emballage til Health Care. Vi er eksperter i den rette ingredienssammensætning og i samarbejde med vores kunder, finder vi frem til den rigtige løsning i både ingredienser og emballage.

På udkig efter aktive stoffer? 

 

 

Udforsk vores udvalg af hjælpestoffer og emballage til Pharma og Food Supplement

 

Lægemidler – den rette virkning

Lægemidler er egnet til behandling eller forebyggelse af sygdomme hos både mennesker og dyr.

Lægemidler består af et eller flere aktive stoffer samt forskellige hjælpestoffer. Forskellige hjælpestoffer og måden lægemidlet tages på har indflydelse på effekten og varigheden af medicinen. Smagsstoffer og sødemidler er velegnede til maskering af en eventuel bismag.

Aktive stoffer lever op til GMP-reglerne og sammen med Procudans GFSI-certificering står vi på mål for højeste kvalitet.

Procudan rådgiver om API’er og hjælpestoffer i recepter og den rigtige emballage til både slutproduktet og halvfabrikata. 

Et tilskud til kosten

Formålet med kosttilskud er at forebygge og helbrede en mangeltilstand hos både mennesker eller dyr.

Kosttilskud kan indeholde vitaminer, mineraler eller andre stoffer, der sammen eller hver for sig påvirker kroppen. Det kan f.eks. være en styrkelse af immunsystemet, reduceret træthed eller en slankende effekt.

Enhver recept er unik og sammensættes individuelt. 

Babyernæring til en sund udvikling

I barnets første år udvikles det sig mere end på noget andet tidspunkt i livet. Derfor er korrekt næringsindhold i spædbarnsmad og modermælkserstatning af yderste vigtighed for at skabe ideelle rammer for en sund udvikling.

Procudan rådgiver om sammensætningen af ingredienser og den rette emballering. 

Procudans fødevareingredienser er på højeste niveau for fødevaresikkerhed (GFSI).

Kosmetiske ingredienser til personlig pleje

Kosmetiske produkter har mange formål og spænder bredt fra hygiejneprodukter såsom sæbe, shampoo, deodorant, tandpasta og hudpleje til skønhedsprodukter som parfume og makeup.

Der findes både naturlige milde produkter, som fokuserer på renhed, sikkerhed, økologi eller miljømærket, mens andre produkter har en ønsket virkning eller duft såsom cremer med anti-agingeffekt og solfilter eller hårprodukter, som giver øget glans, blødere eller stærkere hår.

Procudan tilbyder forskellige kosmetiske ingredienser inden for skønhed og pleje. Herunder dufte og aromakemikalier, kølende stoffer, planteekstrakter, emulgatorer, collagen og forskellige filtre samt olier såsom macadamia-, mandel- eller hampolie.

Vi er eksperter i den rette sammensætning og i samarbejde med vores kunder skaber vi unikke slutprodukter.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter