Fyldninger

Fyldninger fanger forbrugeren

Ny smag eller tekstur. Fyldninger baner vej for nye muligheder og koncepter. Forbrugerne kræver nytænkning og slutprodukter udvikles let ved at tage velkendte løsninger ind. Alt efter behov udvikler vi i fællesskab den fyldning, der fanger forbrugeren.

Indvendig nydelse

Både frugt, sirup, marcipan og karamel er ideelle som basis i lækre, velsmagende fyldninger. Sammen eller hver for sig. Forkæl forbrugerne med søde, interessante fyldninger fyldt med god smag.  

Procudan er eksperter i fyldninger og vi rådgiver vores kunder om, hvordan der let skabes nye smage og varianter, som forbrugerne efterspørger.

Udvendig smagsoplevelse 

Det skal være let – og smage godt. Dyppelse kommer i mange former og er både velsmagende tilbehør og unikke smagsgivere til kød og fisk. Savory fyldninger, som er klar-til-brug i forbrugervenlig emballering, gør forskellen og er en enestående mulighed for at skille sig ud.

Procudan er eksperter i fyldninger, der fanger forbrugeren og giver en ekstraordinær smagsoplevelse.  

Spring et trin eller to over

Fyldninger er nemme at arbejde med og klar-til-brug. Komplicerede og tidskrævende arbejdsgange kan reduceres med den rette, stabile fyldning, tilpasset processer og opskrifter. Bagestabil, pumpestabil eller frysestabil? Højtydende eller med lavt sukkerindhold? Uanset krav finder vi i fællesskab den fyldning, som udvikler værdi og falder i forbrugerens smag.

Tænk også fyldninger sammen med forarbejdede grøntsager, nødder eller tørret frugt ind i slutproduktet og forbrugeroplevelsen. Skru også på emballeringen og den måde, slutproduktet fremstår for forbrugeren.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter