Fibre

Naturligt neutralt og alment anvendeligt

Fibre er en naturlig vegetabilsk ingrediens med en neutral smag, lugt og farve. Enkelt, men med alverdens gode egenskaber.

Den høje vandbindingsevne og det lave kalorieindhold gør det muligt at sænke energiindholdet i fødevarer uden at gå på kompromis med konsistensen og den behagelige mundfornemmelse. Fibre kan bruges i rigtig mange forskellige fødevarer, og findes både som flydende og i pulverform.

Udfordringen er at finde netop den variant, der passer perfekt til slutproduktet og produktionsprocessen, og her er Procudan ekspert på fibre og i fællesskab med vores kunder finder vi den helt rigtige variant til slutproduktet.

En stærk start

Et højt fiberindhold i fødevarer bemærkes af forbrugerne. En fiberrig kost er nemlig afgørende for vores sundhed, både som en god, solid start på dagen og på vores tilværelse generelt. Procudan rådgiver fødevareproducenter om de mange fibervarianter, der sikrer, at slutproduktet lever op til det fulde potentiale.

Det rige valg

Ærtefibreinulin og oligofruktose – alle med forskellige egenskaber og fordele. Fælles for dem er deres evne til at erstatte simple kulhydrater som sukker og fedt, uanset om det drejer sig om yoghurt, pålæg, brød eller noget helt fjerde.

Men fibre er ikke bare sunde. De tilføjer også konsistens og fremhæver eksisterende smagsnuancer. Fiberrige fødevarer er på mange måder et rigt valg, og Procudan har alle varianter og kender alle de sammensætninger, der bidrager til velsmagende og varierede måltider. Kombineret med vores kunders viden, giver vi forbrugerne en verden af fiberrige muligheder og i den rette emballage.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter