



Eventen er afholdt

Oplev fremtidsforsker Birthe Linddal tale om fremtidens fødevarer
Procudan inviterer nuværende og fremtidige kunder til en spændende eftermiddag med fokus på fremtidens fødevarer og dialog om én af tidens største fødevaretrends - plantebaserede ingredienser.
Efter oplæggene er der mulighed for at søge inspiration hos og gå i dialog med udvalgte Procudan Partnere. Smag på nye applikationer og måder at anvende plantebaserede ingredienser. Og lær om bæredygtig emballage, der er med til at fuldende forbrugeroplevelsen.
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.


Tirsdag d. 17. september 2019 kl. 12-16
Kl. 12-13
- Let frokost og mulighed for at netværke
PÅ ENGELSK
Kl. 13-14
- Plantebaserede ingredienser / Produktchef Martin Jakobsen
- Fremtidens fødevarer / Fremtidsforsker Birthe Linddal
Kl. 14-16
- Find inspiration til den næste forbrugersucces
- Smag på forskellige applikationer
- Mød udvalgte Procudan partnere
- Få erfaring fra andre markeder
- Book en 1-1 sparring

Lokation
Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding
Parkering er lige ved døren.

%2fiStock-843201382_1500_400.jpg)
Plantebaserede ingredienser


Biobaseret plast
%2fiStock-486366262_1500_400_kontrast.jpg)
Komposterbar plast
