Mejeri & Iscreme

Fornyelse i traditionen

Mælk er god smag og fuld af muligheder. Forbrugerne værdsætter de traditionelle slutprodukter, men stiller også krav til ernæringssammensætningen, fornyelse og bekvemmelighed – alt i genkendelighedens tegn.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til mejeri og iscreme. I fællesskab med vores kunder udvikler vi den rigtige løsning, der skaber de kvalitetsprodukter, som forbrugerne efterspørger.

Ønsket om kvalitet og økologi holder ved - og det skal være nemt at spise på farten. Men mælken er udfordret.

Flere forbrugere vælger en livsstil, hvor bestemte fødevarer undlades og det skaber nye behov. Der efterspørges alternativer med samme funktion. Og det skal smage godt. Det giver mulighed for nye koncepter og produktlinjer, som attraktivt møder forbrugernes behov.

 

 

Spørgsmålene er mange, f.eks.:

  • Hvad er de aktuelle trends – og hvad siger de næste?
  • Hvornår skal smag, stabilitet, konsistens og holdbarhed optimeres og udvikles?
  • Hvordan kan den ernæringsmæssige værdi forbedres?
  • Hvorledes kan opskrift- og procesomkostninger reduceres?
  • Hvordan kan anprisningsmuligheder udnyttes og kommunikeres?

 

  • Hvilke alternativer kan erstatte bærende ingredienser?
  • Hvornår skal produktet være fri for allergener, konserveringsmidler eller andet?
  • Hvordan skabes det optimale emballagedesign?
  • Hvad er de rette barriereegenskaber?
  • Hvordan tilpasses emballagen, så den lettere åbnes og genlukkes?

Procudan rådgiver om valg af emballage, sammensætning af ingredienser og processer for at skabe et unikt slutprodukt

Vi ved, at i krydsfeltet mellem tradition og fornyelse udvikles de kvalitetsløsninger, som forbrugerne efterspørger.

Se vores udvalg til Mejeri & Iscreme

Gode ingredienser er nøglen til et godt produkt

De rigtige råvarer spiller en stor rolle i det endelige mejeriprodukt. Det gælder uanset om der fremstilles ost, smør eller et fermenteret mælkeprodukt. De naturlige processer skal styres, f.eks. modnes ostens smag og konsistens ud fra bakteriekulturerne. Holdbarheden hjælpes godt på vej af forskellige tilsætningsstoffer.

Med de rigtige valg er det muligt at udvikle unikke slutprodukter. En iøjnefaldende ostetopping eller knas til yoghurten kan gøre forskellen. Cerealier, nødder, tørret frugt og frø & kerner skaber et væld af muligheder.

Gå på opdagelse i vores udvalg af ingredienser velegnet til mejeri og iscreme. Vi tror på, at vi i fællesskab udvikler værdi, og vi sammen skaber løsninger der imødegår forbrugernes efterspørgsel – også ved indpakningen af slutprodukterne.

Procudans fødevareingredienser er på højeste niveau for fødevaresikkerhed (GFSI).

Iscreme med ensartet konsistens

Iscreme skal være behagelig, smage godt og have fylde. Flere automatiserede processer stiller krav til den holdbare ensartede konsistens. Oftest er stabilisatorer en god løsning sammen med perfekt opkogning, smagstilsætning og rette emballering og indfrysning.

Procudan er eksperter i kvalitetsingredienser til flødeis, galato og sorbet. I fællesskab med vores kunder finder vi den rette sammensætning af ingredienser, der udvikler unikke enestående slutprodukter.

Emballage mindsker madspild

Emballagen er afgørende for at beskytte produktet, forlænge holdbarheden og bevare friskheden. Gennemtænkte emballageløsninger i rette forbrugerstørrelse er med til at sikre at mindre smides ud. Mulighed for genluk sikrer at produktet holder sig længere og øger chancen for at forbrugeren når at bruge hele produktet.

Uanset emballagetype – papir, plast eller støbt plast – kan design og gennemtænkte ’to-go’ løsninger gøre forskellen for mellemmåltider.

Gå på opdagelse i vores udvalg af emballage til mejeri og iscreme. Vi tager altid udgangspunkt i slutproduktet, og i samarbejde med vores kunder finder vi frem til den emballage, der beskytter slutproduktet og leverer, hvad forbrugerne efterspørger.

Procudan har styr på lovgivningen om fødevarekontaktmaterialer.

 

Læs om hvordan vi udvikler værdi i fællesskab

 

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.

Skal vi tale sammen?

Viden og inspiration til den skandinaviske fødevareindustri