Læskedrik & Bryggeri 

Forbrugeren ønsker god smag

Den kvalitetsbevidste forbruger stiller krav til nydelsen. De søger gourmetdrikkevarer med og uden alkohol, hvor der også er særlig fokus på deklaration og oprindelse. Og så er der jo også de traditionelle læskedrikke.

Drikkevarer er for de fleste flydende nydelse. Og nydelse bygger på god smag. Rammer smagen rigtig genkender forbrugeren den velkendte tørstslukkende tryghed.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til læskedrik og bryggeri. I fællesskab med vores kunder udvikler vi den helt rigtige sammensætning, der skaber de kvalitetsprodukter, som forbrugerne efterspørger.

Flere nicher vinder frem og giver mulighed for spændende nye varianter, der løser udfordringen med at      udvikle trendbaserede produkter til forbrugeren.

 

 

Og der er mange spørgsmål at besvare, f.eks.:

  • Hvad er de aktuelle trends – og hvad siger de næste?
  • Hvordan kan smag, fylde og holdbarhed forfines?
  • Hvorledes kan stabilitet og udseende optimeres?

 

  • Hvordan anvendes anprisninger bedst?
  • Er det muligt at forbedre den ernæringsmæssige værdi?
  • Hvordan kan proces- og applikationsomkostninger mindskes?

Procudan rådgiver om processer og sammensætning af ingredienser, der kan skabe unikke produkter, som forbrugerne kan nyde.

Vi ved, at den gode smag og perfekt ydeevne i både store og mindre batch findes i den rigtige kombination af ingredienserne.

 

 

Kontakt os

- så finder vi sammen den rette løsning

Se vores udvalg til Læskedrik & Bryggeri

Billede ING Perfekt balance med de rette ingredienser

Perfekt balance med de rette ingredienser

Behovet for en fyldig smag, stabilitet og holdbarhed sikres via de rette tilsætningsstoffer, stabilisatorer og sødemidler der er afstemt til fremstillingsprocessen og de øvrige råvarer.

Hvad enten smagen tilsættes, hviles eller presses frem er smag bærende for den unikke drikkevareløsning. Smagsstoffer og skræddersyede compounds skaber mulighed for at følge med hurtig skiftende forbrugertrends.

Procudan er eksperter i den rette sammensætning af ingredienser til bryggeri og læskedrikke. Kontakt os, så udvikler vi i fællesskab den perfekte balance til et unikt produkt.

Sammensat syreskjul

I syreholdige læskedrikke kan den syrlige smag dæmpes af enten sødemidler, sødestoffer og/eller smagsstoffer.

Også kulsyreholdige sodavand er ofte skarpe i smagen, og i fællesskab med vores kunder vælges den maskeringsløsning, der bedst indgår naturligt i den samlede smag.

Mindre sukker, samme smag

Markedet for sukkerfri og kaloriereducerede drikkevarer vokser. Forbrugerne ønsker kalorielette alternativer men med den velkendte gode smag. Især i juice, sodavand, saft og mineralvand efterspørger forbrugerne produkter med mindre sukker. Det kræver indgående kendskab at reducere kaloriemængden og samtidig bevare den velkendte eftertragtede smag.

Procudan rådgiver om enhver flydende løsning. Sammen med vores kunder finder vi den sammensætning, som kan skabe et unikt slutprodukt, der imødegår forbrugernes ønsker.

Billede ING Mindre sukker, samme smag

 

Læs om hvordan vi udvikler værdi i fællesskab

 

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.

Skal vi tale sammen?

Viden og inspiration til den skandinaviske fødevareindustri